Citroën Løbet

Lasse gennemfører Citroën Marathon i tiden 3:10:01

Citroën Marathon 2012 gennemført i tiden 3:10:01

Jeg lagde ud med en stille og rolig hastighed der svarede til at jeg ville være i mål på omkring 3:30 – 3:45. Kort efter start skete min første fejl allerede. Jeg havde sat mit startnummer fast på mine tights på låret og da jeg ville trække dem lidt op røg startnummeret af. Surt! Jeg måtte stoppe og gøre nummeret fast igen, men ca. 500m senere faldte det af igen. Jeg valgte derfor at sætte nummeret fast på jakken som betød at jeg nu havde fire små huller i min nye løbejakke. SKOD!

På dette tidspunkt lå jeg næsten sidst i feltet og jeg kunne nu kun skimte julemanden (Tinni) og Peter på den anden side af Ådalen, men fortsatte med planen om at løbe i langsomt tempo hele den første runde. På anden runde blev jeg træt af at lunte, så jeg smækkede lidt fart i stængerne og satte et pace på 4:20 – 4:35 min/km og planlagde at holde dette tempo så længe så muligt indtil det ville begynde at gøre ondt. Når jeg kom til tidspunktet hvor det begyndte at gøre ondt ville jeg holde en fart på 5:00 – 5:15 min/km indtil mål, men dette tidspunkt kom aldrig.

Jeg kom ind på sidste runde og kunne nu skimte julemanden og Peter ca. en km forand, så her satte jeg yderligere tempo og gav alt hvad jeg havde i mig for at nå dem. De var dog for langt væk, så jeg kom i mål ca. 30 sekunder efter dem. Tiden blev 3 timer, 10 min og 1 sek, som var en meget overraskende præstation af min krop i forhold til hvad jeg havde forventet. Der var virkelig INGEN problemer og jeg følte mig helt “frisk” da jeg kom i mål. Så alt i alt en konge dag derude som jeg er meget tilfreds med.

Comments have been disabled.