Træning uge 30

Denne uge har jeg ferie og skulle i den forbindelse i sommerhus med drengene i 3 dage. Sommerhuset ligger i Thorup Strand så jeg besluttede mig for at cykle derop. Der skulle være 60 km derop, men på vej derop kørte jeg forkert så jeg endte med at køre 75 km, hvilket tog mig omkring 2t15m. Om tirsdagen gik vi en lang tur på omkring 20km. Om onsdagen cyklede jeg hjem igen men denne gang direkte og i medvind så der var kun 60km og det tog 1t47m.

Om torsdagen skulle jeg ud at cykle en lang tur. Jeg havde egentlig ikke rigtig lyst da jeg også lige havde cyklet om onsdagen, men jeg begav mig alligevel ud på ruten omkring fjorden via Aggersundbroen. Jeg havde troet at turen ville være ca. 120 km, men det viste sig at den egentlig kun er 95 km. Om lørdagen løb jeg en stille og rolig tur i det gode vejr på omkring 9 km.

Om søndagen svømmede jeg 3.8km i træk. Jeg er lidt usikker på om jeg talte helt rigtigt. Har på fornemmelsen at jeg svømmede 4.0km. Tiden blev 1t18m hvilket var ca. 3 min mere end forventet. Det hele gik rigtig godt og der var ingen problemer undervejs. Pulsen lå i omkring 130 i snit og turen kostede omkring 1100 kcal.

Total:
Svømning: 3.8km
Cykling: 230 km
Løb: 9 km (29 km)