Træning uge 27

Jeg har besluttet mig for at lave lidt om på hvordan jeg laver mine træningsindlæg. Det blev lidt for trivielt at skrive om de samme ting igen og igen, så derfor skriver jeg nu en samlet oversigt for hvad træning jeg har været igennem for den pågældende uge.

Jeg holdte i denne uge pause mandag og tirsdag efter Challenge Århus for lige at give kroppen en chance for at komme på ret køl efter en hård omgang. Om onsdagen havde jeg min første cykeltur på 8km ud på arbejde. Jeg havde pakket mine løbesko så jeg kunne tage en løbetur hjem. Den gik fint, jeg kunne mærke mine knæ var lidt ømme/trætte men jeg havde ingen problemer. Om torsdagen cyklede Lasse og jeg 40km med omkring 30.5 km/t i snit. Det var en stille og rolig tur og det hele gik fint. Om fredagen løb jeg til arbejde og cyklede hjem hvilket også gik fint. Om lørdagen havde jeg besluttet at tage en lang tur. Den blev dog ikke så lang som først planlagt da jeg kom lidt for sent ud af sengen, men jeg endte med at få en god tur på omkring 80 km med 30.7 km/t i snit.

 

Total:
0 km svømning
135 km cykling
16 km løb