Træningen…

Det er tre uger siden at jeg sidst har lavet et indlæg med min træninng. Jeg er kørt lidt død i at skrive de ugentlige indlæg og har derfor lidt besluttet at jeg kun vil skrive når der er noget at skrive om. Jeg ligger stadigvæk løbsrapporter op og opdaterer min løbelog, men træningsindlæg bliver kun skrevet efter lyst. Jeg kan jo alligevel følge med i min historik på Endomondo og min Polar Personal Trainer.

På det seneste har jeg dog flyttet mig lidt på træningsfronten  der er værd at fortælle om 🙂 Udover at jeg er begyndt at lave core-træning fast minimum én gang om ugen gennem min kærestes Stram Op hold i Fitness World har jeg også sat / nået et par personlige rekorder på det sidste.

Jeg var ude for at svømme mandag i sidste uge og her satte jeg personlig rekord på 500m. Jeg svømmede den på 8:59 hvilket er det hurtigste jeg nogensinde har svømmet i bassin uden våddragt. Jeg tror det kommer på nuværende tidspunkt som en direkte følge af den øgede mængde core / styrketræning jeg opnår på min kærestes hold. Jeg er nemlig ikke øvet noget teknik og formen er heller ikke på samme niveau som tidligere. Men det var super fedt at se noget fremgang på svømmefronten.

Jeg har også opnået at lave nogenlunde samme tid som min tidligere PR på Kongshøjruten på min MTB i sidste uge. Vejret var perfekt og jeg var ude at køre sammen med Lasse og vi havde aftalt at den skulle have en på hatten. Jeg lagde derfor hårdt ud og det gik mega godt, underlaget var perfekt. Desværre fik jeg dog meget ondt i lænden den sidste trejdedel af ruten hvilket lagde en dæmper på niveauet. Vi nåede rundt på 28:31, og jeg mener at min tidligere PR ligger på omkring 27 min.

Udover dette har var jeg også ude at løbe 15 km for første gang i længere tid. Det gik godt og vi holdte et pace på 4:27 min/km uden større problemer (andet end motivationen) hvilket er fint i forhold til at jeg planlægger at løbe Aalborg Halvmarathon på 1:35:00.