Træning uge 25

Mandag & Tirsdag:

Ingen træning

Onsdag:

Da jeg har været max presset på arbejdet de seneste dage har det været svært at finde tid til træning. Det er dog kommet i en heldig periode da jeg har haft meget ømme lægmuskler efter mit forfodsløb i søndags.

Jeg besluttede derfor at jeg ville prøve at løbe på arbejde med rygsæk. Det viste sig at være en overraskende tur, specielt også fordi jeg virkelig følte at jeg udnyttede tiden godt. Normalt tager det nemlig næsten 30 min i bil pga. trafik og det tog kun 37:24 at løbe det 8 km der er på arbejde hvilket svarer til 12.9 km/t @ 167 bpm hvilket var lidt højt.

Jeg sidder nu på arbejdet og det varer ikke længe før jeg skal have samme tur hjem igen.

Torsdag:

1200m svømning

Fredag:

2 x 8km løb

Lørdag:

90 km cykling

Søndag:

80 km cykling + 8km løb