Klarupløbet 2011

Klarupløbet 2011

Billede taget lige inden mål ved Klarupløbet 2011

Klarupløbet er et lille løb som blev afholdt for første gang. Det er en ikke opmålt rute på enten 3 eller 6 km i et kuperet terræn. Der bliver ikke taget tid og det er gratis at deltage. Jeg havde planer om at løbe de 6 km på under 24 min hvilket vil sige at jeg skulle holde en gennemsnitsfart på over 15 km/t. Jeg lagde mig i front sammen med bla. Lasse og Tinni. De trak dog hurtigt fra og jeg lagde mig ind på 3. pladsen. Efter ca. 1 km kom der en bakke på ca. 500m, jeg holdte en høj snitfart og dermed også min plads. Der var dog en løber som det ikke lykkedes mig at ryste af, han blev liggende lige i hælene af mig. Efter første lap lå jeg stadig som nummer 3 med nummer 4 lige i hælene af mig. Da vi nåede bakken på 2. runde trak han ligeså stille fra mig og jeg gik kraftigt ned i fart. Dette gjorde også at nummer 5 og 6 indhentede mig. Jeg blev taget af nummer 5 som pludselig kom nærmest spurtende forbi mig. Jeg holdte min 5. plads resten af vejen i mål som var ned af bakke. Tiden endte med at hedde 23:17 svarende til 15.46 km/t med en snitpuls på 178 bpm. Mine skinneben var helt splittet af efterfølgende. Lasse vandt løbet med tiden 21:11. Flot!