Træningen i uge 37

Mandag
Jeg løb 10 km langs vandet på Nørresundbysiden. Det var en rigtig god tur og jeg havde planlagt at jeg SKULLE løbe den i negativ split og ende med en snitfart på 13 km/t. Det lykkedes da også med en totaltid på 46:16 med en splittid der hed 23:20. Min puls lå kun på 159 bpm ved en gennemsnitsfart på 13.0 km/t.

Om aftenen var jeg ude for at svømme. Det gik ikke godt, da jeg havde rigtig ondt i skulderen fra gårsdagens core-træning. Jeg svømmede derfor kun 1000m og fokuserede istedet på teknik.

Tirsdag
Jeg kørte mit core-træningsprogram og valgte at blive hjemme fra en eventuel MTB tur for at være frisk i benene til HK løbet.

Onsdag
HK løbet 2012

Torsdag
Jeg var i Rold Skov og køre udenfor ruten sammen med 3 andre kollegaer. En af mine kollegaer er rigtig kendt i området så han viste nogle ruter som ikke er mærket op. Det var blandt Shark ruten som kun bliver brugt én gang om året i forbindelse med løb. Vi kørte i et par timer, men det var ikke så intensiv denne gang.

Fredag
Jeg løb ud til Svenstrup som er en tur på 14 km da jeg løb bagvejen igennem Kirkedalen. På vej derud havde min lillebror løbet mig i møde, så de sidste 4 km fulgtes vi ad. Det var en mega god tur uden problemer, men jeg holdte også lavt pace på omkring 4:50.

Lørdag
Jeg kørte noget af mit core-træningsprogram. Jeg havde en travl dag da jeg skulle til bryllup så der var ikke rigtig tid til træning.

Søndag
Idag var jeg mega træt da jeg først var kommet i seng kl. 4:30 og havde været oppe igen kl. 10. Jeg overvejde at tage ud på mountainbiken, men dagen blev istedet for brugt på en masse praktiske ting såsom cykellapning og bilvask 🙂 Jeg fik dog smidt mine core-træningsøvelser ind i dagens program så jeg fik noget ud af dagen alligevel 🙂