DHL Stafetten 2012

Det skulle være mit første løb efter min skade med mit krageben. Desværre havde jeg fået en fibersprængning fra 4 uger siden som stadig drillede lidt, så derfor havde jeg planlagt at løbe med pace på mellem 4:30 og 5:00 for ikke at risikere at gøre skaden værre igen.

DHL Stafetten er som navnen antyder et stafetløb og er på 5 x 5 km. Jeg skulle løbe som vores trejde løber og var i mellemtiden blevet varmet godt op og gejlet godt op af stemningen og det musik som jeg valgte at medbringe.

Jeg fik stafetten overdraget og satte afsted i rimelig højt pace og fulgte med ham som overhalede mig efter ganske få meter. Jeg kigger ned på uret og ser at jeg løber 4:00/km og vælger derfor at sænke hastighed en lille smule. Kort tid efter da ham foran begynder at trække lidt fra bliver jeg grebet af mit konkurrencegen og tænker “fandme nej” og følger derfor med. Efter 2 km overhaler jeg ham og fortsætter i samme pace på omkring 4:00/km. Mit pace falder lidt inden jeg rammer 4 km mærket hvilket jeg holder indtil jeg når ind omkring Kildeparken. Her kommer den samme fyr igen og overhaler mig og jeg kan ikke følge med. Ca. 300 m inden målet kommer mine kollegaer løbende og pacer mig afsted, jeg sætter spurten ind og overhaler den samme fyr endnu engang og kommer i mål i tiden 20:12. Det er nok en af de sjovete kampe jeg har haft i et løb.

Efter jeg kommer i mål får jeg givet stafetten videre og ser at min kæreste er kommet for at se mig løbe 🙂 Herefter går det op for mig at jeg egentlig overhovedet ikke har holdt mig til min plan om at løbe 4:30 – 5:00, så selvom tiden er nogenlunde er jeg egentlig lidt skuffet over mig selv. Jeg risikerede jo at sætte mig selv endnu længere tilbage ved at presse mig selv på den måde så kort tid efter en lange pause pga. kragebensskade og med en fiberskade.

Heldigvis skete der ikke noget og dagen efter var der ikke noget at mærke. Jeg blev enig med mig selv om at sørge for at holde mig 100% til planen en anden gang og løbe det planlagte.

Alt i alt var det et fedt løb, og sjovt endelig at deltage i et løb igen. Jeg har efterfølgende virkelig fået blod på tanden og tilmeldt mig flere løb. Jeg føler mig mega motiveret og er glad for at se at kroppen kunne holde til at jeg løb igennem, selvom det ikke lige var planen. Måske skulle jeg være bare lidt mindre forsigtig når det kommer til at presse mig selv, det skal bare gøres på den rigtige måde 🙂

Vores hold placerede sig på en 33. plads ud af 665 hold, så det var OK.