Igang med at svømme igen

Jeg er stadig mindre skadet i venstre baglår pga. en fibersprængning. Jeg kan dog sagtens løbe, bare jeg holder hastigheden nede omkring 12 km/t. Det blev dog lidt en udfordring i denne uge da jeg havde to forskellige løb jeg skulle deltage i. Det var DHL stafetten på 5 km om torsdagen og Fjordmarathons 10.5 km distance om søndagen.

I denne uge havde jeg min første svømmetur om mandagen hvor jeg svømmede 2 x 500m. Det var mega fedt at komme ud at svømme igen, det gjorde lidt ondt i skulderen, men det er simpelthen pga. svaghed i musklerne der ikke er blevet brugt så meget. Jeg havde igen en svømmetur senere på ugen hvor det nogenlunde var det samme. Jeg tror blot at jeg skal fokusere på at få svømmet jævnligt, så skal det nok komme af sig selv.

Mandag
Jeg løb 7 km med 12.2 km/h ved 159 bpm. Om aftenen svømmede jeg 2 x 500m, først på 10:47 og dernæst på 9:46.

Tirsdag
Jeg var ude for at køre MTB, men en stor del af ruten på Kongshøj består af lerbund som bliver super glat når der regner. Derfor var det næsten umuligt at køre og derudover punkterede jeg og valgte derfor at afbryde efter 20 mins kørsel

Torsdag
DHL Stafetten

Lørdag
Jeg cyklede en tur til Nibe og tilbage som var ca. 45 km. Der blæste rigtig meget, men det var en fin tur. Jeg lå med 32.4 km/h i snit ved 149 bpm.

Søndag
Fjordmarathon – 10.5 km