Flexibility is the name of the game

I denne uge har jeg haft svært ved at få tid til at træne. I hvert fald har jeg følt at jeg ikke har haft tid nok og har derfor også måtte træne om morgenen for at få det hele til at passe. Det har faktisk været overraskende positivt og er noget jeg vil benytte mig noget mere af fremover.

Jeg har ca. 7.5 km til arbejde som går tværs igennem byen. Selvfølgelig er det ikke optimalt at løbe igennem byen pga. trafik og lysreguleringer, men det er faktisk en meget fed rute udover det da den er ret kuperet. Det er også en udfordring at løbe med rygsæk da det giver lidt ekstra vægt og tvinger mig til at hoppe mindre som jeg er slem til i mit løb. Ude på arbejdet er der fine faciliteter til at bade og omklæde i.

Cykling tidligt om morgenen var også noget jeg prøvede for første gang. Der var overraskende vindstille og næsten ingen trafik så det var ret lækkert.

Jeg har haft lidt problemer med mit venstre baglår siden mandag aften hvor jeg var ude at spille badminton, men i løbet af fredagen forsvandt det lidt. Udover det var jeg i svømmehallen onsdag hvor jeg prøvede at tage et par tag. Det var ikke umuligt, men jeg er bestemt ikke klar til stævne endnu. Jeg fandt så ud af lørdag på min løbetur at min skade i venstre baglår overhovedet ikke var væk, faktisk var det blevet meget værre. Øv.

Mandag – løb
Duration: 00:43:21, HR Avg: 157, HR Max: 171, Calories: 549 kcal, Distance: 8.79 km, Speed Avg: 12.2 km/h, Training Load: 116

Tirsdag – cykling
Duration: 00:50:24, HR Avg: 143, HR Max: 202, Calories: 548 kcal, Distance: 25.44 km, Speed Avg: 30.3 km/h, Training Load: 103

Torsdag – løb
Duration: 00:33:40, HR Avg: 169, HR Max: 180, Calories: 485 kcal, Distance: 7.24 km, Speed Avg: 12.9 km/h, Training Load: 110

Fredag – cykling
Duration: 00:49:11, HR Avg: 142, HR Max: 159, Calories: 526 kcal, Distance: 26.09 km, Speed Avg: 31.8 km/h, Training Load: 97

Lørdag – løb

Jeg havde mig et forfærdeligt løb idag. Jeg er nu helt sikker på at jeg har fået mig en fiberskade i venstre baglår da jeg spille badminton i mandags. Det er der jo ikke noget at gøre ved, jeg må tage det lidt med ro til det igen er ovre. Det er utrolig så uheldig jeg er med skader i min venstre side 🙂