Træning uge 22

Mandag:

Vejret var godt, der var omkring en 20 grader, så vi besluttede at træne svømning i kridtgraven. Svømmeruten gennem søen er 600m så svømmede én gang frem og tilbage. Vandet var rimelig koldt, men det var ikke noget problem i våddragten. Det var dog en lille smule koldt for fødderne. Vi svømmede de 1200m på omkring 23 min så det var okay.

Efter svømningen gik vi over til bilen og skiftede til løbesko for at, ifølge programmet, at tage en tur på 7 – 10 km i roligt tempo. Vi løb 7.7 km på 36:16 hvilket svarer til 12.7 km/t i snit. Min snitpuls var 150 bpm.

Overvejelser: Når vandet i kridtgraven bliver et par grader varmere skal svømningen udvides til minimum 2400m svømning. Det vil dog være nødvendigt at holde pause efter de 1200m af hensyn til sikkerhed. Både mig og Lasse oplevede nemlig at vi var rimelig svimmel da vi kom op, måske pga. vandets temperatur.

Tirsdag:

Idag var Lasse og jeg ude at cykle på “Nørholmsruten” hvor vi holdte et snit på 33.8 km/t. Jeg havde rigtig gode ben og det hele gik fint. Dog fandt jeg ud af at mit sæde stadig skulle sættes en lille smule mere op.

Efterfølgende skiftede vi til løbesko og løb “byruten” med en snithastighed på 13.3 km/t. Alt i alt en fin dag.

Onsdag:

Havnestaffetten.

Torsdag:

Da min kæreste er Thai Bo instruktør og dette var en helligdag havde jeg besluttet at prøve hendes hold idag. Det var et to timers event så jeg havde forventet at jeg skulle bruge en del energi på det. Det viste sig at det var væsentlig hårdere end jeg havde regnet med og endte faktisk med at fyre 1900 kcal af på to 1t50m hvilket er det samme som et halvmarathon 🙂 Det var et fint alternativ til en løbetur som jeg skulle have taget senere efter min cykeltur om aftenen.

Om aftenen cyklede jeg “Nørholmsruten” og holdte et fint snit på 34.4 km/t. Jeg følte at jeg havde utrolig meget energi hvilket måske var fordi det var første gang at jeg prøvede at cykle ca. en times tid efter aftensmaden som bestod af ris, kylling og grøntsager. Så en anden gang vil jeg bestemt ikke lade mig skræmme af at cykle en lang tur efter aftensmaden.

Fredag, Lørdag og Søndag:

Disse dage var meget sløve mht. træning da jeg havde en kæmpe opgave mht. flytning. Udover dette var jeg i Fårup sommerland om lørdagen hvor jeg var så smart at smadre min hæl på trampolinerne. Jeg fik et kæmpe blåt mærke som gjorde at jeg ikke kunne løbe.

Søndag eftermiddag fik jeg heldigvis tid til at tage en time på cyklen. Jeg syntes jeg ville prøve en ny rute og tog derfor “Svenstrupruten” så jeg samtidig lige kunne stoppe ved mine forældre og sige tillykke med fars dag 🙂 Min telefon løb desværre tør for strøm så jeg målte ikke på turen hjem ad. Turen derud gik rigtig godt med et snit på 34.3 km/t, jeg kunne tydeligt mærke at jeg ikke havde cyklet eller løbet siden om torsdagen. Udover dette kunne jeg også mærke at mit sæde var blevet justeret ca. 1 cm op så jeg føler nu at jeg sidder rigtigt.