Så småt igang igen

Jeg er nu så småt ved at komme igang med at løbe lidt igen. Jeg havde mig et par rigtig gode løbeture på henholdsvis 6.5 km om tirsdagen og 5 km om torsdagen. Jeg havde ikke nogen problemer med skulderen og heller ikke med knæet.

Ved den første tur på havde jeg svært ved at holde hastigheden nede selvom det var planen, men det var bare så fedt endelig at komme ud igen. Min puls var på 93% (177 bpm) ved 13.3 km/t over de 6.5 km som er meget højt i forhold til hvad den har været (171@15km/t ved Mandeløbet 2012), men egentlig OK nu hvor jeg stort set har holdt pause i 6 uger. Jeg sørgede for at få strukket godt ud, men dagen efter kunne jeg nemt mærke at det var længe siden jeg havde løbet. Jeg var mega øm i benene 🙂

På den anden tur om torsdagen var jeg endnu ømmere end om onsdagen i mine muskler. Jeg valgte derfor at holde en fart på 12 km/t over 5 km. Det gik efter planen og med en puls på 89% (169 bpm). Bagefter strak jeg igen godt ud og om fredagen havde jeg slet ikke nær så ondt som om onsdagen.

I weekenden havde jeg en lille løbetur mere på løbebånd efter jeg havde varmet op på motionscyklen. Her fik jeg godt nok lidt ondt i skulderen og måtte stoppe efter 4 km.