Træning uge 18

Mandag
Der var mega godt vejr idag, 17 grader og næsten ingen vind. Jeg havde egentlig planlagt at jeg ville ud på mountainbiken en tur, men jeg valgte nu alligevel at tager min racercykel når vejret var så godt. Jeg havde en helt fantastisk tur ud til Nibe og tilbage igen. Der var en lille smule vind, men når den ikke var bidende kold var det ikke så slemt. Jeg holdte et snit på 32.5 km/h ved 141 bpm på de 41 km som ruten var. En mega nice tur 🙂

Tirsdag
Jeg løb en ny rute langs vandet på Nørresundby-siden. Der var helt kanon vejr og jeg havde et rigtig godt løb. Jeg tror jeg vil bruge denne rute fremover da der er knap så mange sving og veje der skal krydses.

Onsdag
Jeg var ude at køre mountainbikeruten i Lundby Krat. Det var en hård tur, jeg følte ikke rigtig jeg havde så meget energi og jeg fik mig også en stærk krampe i højre læg. Jeg tror kroppen er træt og trænger til lidt hvile som jeg vil tage i morgen.

Torsdag
Ingen træning

Fredag
Mountainbike i Rold skov, ca 2½ time. Det var helt perfekt vejr at cykle mountainbike i, og der blæste en del så jeg havde det fint med at jeg ikke tog ud på raceren.

Lørdag
Jeg skulle egentlig have løbet en lang tur idag, men jeg var kommet afsted i alt for lidt tøj i forhold til hvordan vejret var. Der blæste simpelthen så meget at det var fuldstændig vanvittigt. Jeg vendte derfor allerede om efter 2½ km så det blev til en lille tur på kun 5 km.

Søndag
Ingen træning