Mandeløbet 2012

Mandeløbet 2012

Mandeløbet 2012 - Slutspurt mod mål i tiden 39:56 der giver en 12. plads.

Det var en rimelig kold og overskyet dag, men til gengæld helt vindstille for en gangs skyld 🙂 Jeg følte mig ikke 100% på toppen, men havde alligevel planer om at gå efter at komme under 40 min. Ruten var lavet om i år så 10 km blev løbet på én runde, hvilket jeg syntes gjorde det en lille smule sværere.

Da starten gik for jeg afsted blandt de forreste og placerede mig hurtigt blandt top 5. Jeg hængte godt på, men efter 4 – 5 km distancerede de og der begyndte ligeså stille at komme folk og overhale mig. Jeg forstod det ikke helt, for jeg holde nu hastigheden nogenlunde konstant, men de må jo have startet stille ud. Jeg hoppede over det første vanddepot og planlagde at tage en lille mundfuld ved andet depot, men jeg tabte desværre glasset. Jeg holdte samme fart hjem, og de sidste ca. 3 km havde jeg en person lige i hælene af mig som jeg kæmpede en syg kamp med. I min spurt ind mod mål var jeg så presset jeg helt overså min kæreste og Fido som var kommet for at kigge 🙂 Tiden endte i 39:56 som er 15 km/t ved 171 bpm. Dette gav mig en 12. plads, hvilket jeg er godt tilfreds med. Jeg gad rigtig godt at sætte ny PR på ruten næste år, jeg har jo stadig tiden 39:09 at kæmpe imod som blev sat ved Mandeløbet 2011 🙂

Detaljeret data kan ses her