Svenstrupløbet

Svenstrupløbet 2012

Svenstrupløbet 2012 - Billede taget et stykke tid inden start

Jeg havde tilmeldt mig Svenstrupløbet da jeg syntes det kunne være sjovt at prøve et løb i den by jeg kommer fra. Løbet  var meget lille og jeg havde ikke de store forventninger til det. Det viste sig nu at være meget sjovt da ruten var meget udfordrende og usædvanlig idet at gokartbanen i Svenstrup var en del af ruten 🙂

Jeg lagde hårdt ud og fulgte den forreste del af feltet på trods af at ruten startede med at gå meget op ad bakke. Efter vi nåede toppen var de fleste af de forreste stukket af og jeg lagde mig i mit eget tempo. Jeg havde som mål at komme ind på under 42:30 da dette ville være 14 km/t, men jeg løb allerede i første runde i et meget højere tempo. Jeg lå nemlig og løb om kap med en af dem som kun løb 5 km.

Jeg løb den første runde på omkring 20:20 og næste runde på omkring 20:30. Jeg nåede i mål på tiden 40:52 som svarer til 14.7 km/t ved 171 bpm hvilket gav mig en 7. plads. Jeg er ovenud tilfreds med tiden og tror næsten det er muligt at komme under 40 min til årets Mandeløb. Nu får vi at se 🙂

(Der kommer nogle bedre billeder snart)

Detaljeret træningsdata kan ses her