Nyt cykeludstyr

Jeg modtog en idag en pakke fra Wiggle med Aerobar, Nye dæk, cykeltape og saddeltaske (billederne er taget senere).

Jeg havde bestil en Profile T2 Aerobar i aluminium som kunne monteres på mit normale cykelstyr. Jeg havde læst andmeldelser af Profile T2 Aerobaren og folk havde sagt pæne ting om det. Jeg monterede det og klistrede cykeltape fra fi’zi:k derpå. Resultatet blev meget godt:

Jeg fik hjælp af en kammerat med at få de gamle og efterhånden nedslidte Michelin dæk af og monterede de nye fra Continental Grand Prix Triathlon dæk på. Det første indtryk af de nye dæk var meget godt og de så umiddelbart ud til at have et langt mindre footprint en de gamle.

Til sidst monterede jeg saddeltasken fra Deuter. Jeg har i forvejen en cykel rygsæk jeg bruger til og fra arbejde samt jeg har haft brugt ved længere cykelture hvor der skulle pakkes lidt ekstra ting. Rygsækken fra Deuter har jeg været utrolig tilfreds med så derfor valgte jeg også at købe saddeltasken i samme mærke.