Nye løbesko

Brooks Ghost 4 Evolution

Brooks Ghost 4 Evolution

Idag købte jeg nye løbesko. Jeg brugte lang tid nede i Løbekompagniet på at få valgt de rigtige. Egentlig havde jeg kigget efter sko med en solid støtte da jeg pronerer meget i min landing. Jeg hoppede derfor i en neutral løbesko først for at se hvor meget jeg pronerede. Til min store overraskelse pronerede jeg slet ikke, så det tyder på at jeg med tiden er blevet “rettet op” af min gamle sko. Det betød at der lige pludselig var en helt masse sko jeg kunne kigge på. Jeg prøvede ca. 5 forskellige sko og endte med at vælge Brooks Ghost 4 Evolution. Skoen føltes meget let og jeg pronerede slet ikke i den i mit løb. Jeg er spændt på at se hvordan den bliver at løbe i…

Opdatering Feb’12: Jeg fandt med tiden ud af at den sko slet ikke havde nok støtte og kom til at døje meget med skinnebensbetændelse. Jeg bruger derfor slet ikke længere denne sko til løb.