Træning uge 18

Mandag:

Jeg tog i Haraldslund svømmehal omkring kl. 17 og ville idag svømme 3 x 500m på tid sammen med Lasse. Vi kørte runderne i tiderne 9:31, 9:26 og 9:48 så det gik udemærket med svømingen. Efterfølgende var jeg på løbebåndet og tage 7km på 37:34 som svarer til 11.2 km/t. Jeg valgte at tage et meget forsigtigt løb idag da jeg havde ømme ben efter en hård weekend med Mandeløbet og cykling. Bagefter kørte vi core-træning og tung squad.

Tirsdag:

Idag var Lasse og jeg sammen ude at køre vores 35/7 brick session. Vi havde en ekstremt god tur på cyklen på “Nørholmsruten” med en snitfart på 32 km/t på de 35 km. Bagefter havde vi skiftezone i min lejlighed og røg hurtigt ud på de 7km løb som vi tog på 28:24 som svarer til 14.7 km/t. Min snitpuls var meget lav på løbet i forhold til hvad den plejer og lå på 164 bpm. Det var en af de bedste træningspas mht. tempo og lav puls jeg nogensinde har haft.

Onsdag:

Idag havde jeg mit pulsløb. Dette bliver kørt ved at løbe 5km på minimum tid som sikrer en høj puls. Jeg løb på atletikbanen og måte min tid til 19:07 for 5km med en snitpuls på 170 bpm hvilket var ny personlig rekord. Efterfølgende løb jeg ca. 3km intervaltræning for at prøve mit intervaltræningsprogram af på mit ur. Sammenlignet med mit sidste år som løber ser det ud til at min puls er faldet væsenligt. Dette hænger nok mest sammen med alkohol er skåret helt fra samt den intensive træning er begyndt at give afkast.

Torsdag:

Jeg svømmede 500m denne morgen på tiden 10:10. Senere på dagen cyklede jeg 30km på 58:26 som svarer til 30.8 km/t

Fredag:

Jeg tog et løb på 13.4 km som jeg løb på tiden 1:00:27 som svarer til 13.3 km/t. Min snitpuls var 151 bpm. Jeg døjede en smule med skinnebensbetændelse som sikkert skyldtes puls løbet om onsdagen.

Lørdag:

Hviledag.

Søndag:

Idag havde vi planlagt at tage ud på en længere cykeltur som hed 2 x 45 km. Ruten gik mod Øster Hurup hvor der var lagt en frokost ind i mine bedsteforældres sommerhus.
Øster Hurup v. bedsteforældres sommerhus

Turen ud til Øster Hurup gik fint på trods af den kraftige modvind, dog i ret lavt tempo. Turen derud blev kun målt til 35km som vi kørte på 1t21m hvilket svarer til 26.9 km/t. Turen hjem gik derimod langt hurtigere pga. vinden. Jeg målte igen afstanden til 35km men til gengæld blev den kørt på 1t01m så derfor var snithastigheden 34.6 km/t. Alt gik fint på turen bortset fra den smerte jeg havde i mine arme af at sidde oprejst med dem hvilene på styret. Jeg glæder mig meget til at få en aerobar!!