New Balance Halvmarathon 2012

New Balance Halvmarathon 2012 mål

New Balance Halvmarathon 2012 mål

Der var helt perfekt vejr idag; skyfri himmel, 15 grader og helt vindstille. Jeg havde besluttet at jeg ville cykle ud til Tårnhøjhallen i Aalborg Øst hvor stævnet foregik, så benene lige kunne blive varmet igennem. Jeg kom i god tid og fik klædt om. Der var mega god stemning og man kunne ikke andet end lade være med at lade rive sig med af den… Men målet var klart; hastigheden skulle holdes nede på 12 km/t ved hjælp af uret race-pace funktion og der skulle ikke gives gas op ad bakkerne.

Løbet består af to runder på ca 10 km og er meget kuperet. Det gik fint med at holde hastigheden den første runde indtil jeg nåede ned af den første bakke. Her begyndte knæet at gøre lidt ondt, men jeg fortsatte og kort tid efter var smerten væk igen. Da jeg kom til anden runde satte jeg hastigheden op igen og anden gang jeg løb ned af bakken oplevede jeg ingen problemer. Jeg endte i mål på tiden 1:40:10, hvilket svarer til 12.64 km/t med en snitpuls på 171 bpm. Alle data kan ses her.

Jeg var godt tilfreds med løbet, det var mega fedt at være med og vejret gjorde det endnu federe 🙂