Mandeløbet 2011

Mandeløbet 2011

Målfoto ved Mandeløbet 2011

Der var det helt perfekte første sommervejr med solskin, temperatur på omkring 20 grader og vindstille. Mandeløbet foregår i Aalborg med start i Øster Anlæg og rute ind igennem Aalborg centrum. Der var omkring 350 løbere der stillede op i 10km og omkring 200 løbere i 5km.

 

Jeg havde som mål at løbe 10km på under 40 min hvilket jeg på daværende tidspunkt syntes var lidt af et sats. Jeg havde kun løbet 5 km på under 20 min 3 gange før og de tider lå omkring 19 min, så derfor virkede 10km på 40 min som lidt uoverskueligt. Jeg lagde hårdt ud og byggede en solid buffer op over de første 3 km så jeg havde lidt at “tabe” af undervejs. Min første mellemtid lå lige under de 19 min og jeg fortsatte derfor i rask tempo på omkring 15-15.5 km/t lige indtil omkring 8km hvor jeg fik et sidestik. Jeg satte straks hastigheden ned til omkring 13 km/t for at få pulsen lidt ned hvorefter sidestikket forsvandt. Jeg øgede gradvist hastigheden igen til 15 km/t da jeg kunne se at det ville sikre min tid på under 40min. Jeg endte med at løber over målstregen på 39:09 som gav mig en 17. Plads.

Lasse kæmpede bravt på de 5km og holdte lige nøjagtig sin 3. plads da han kom over målstregen. Desværre havde Henrik Vinter som lå lige i hælene af ham et forspring på omkring 1 sekund pga. han startede 1 sekund senere end Lasse. Lasse fik derfor en flot 4. plads med 1 sekund fra 3. pladsen.

TEAM HAKKET kommer stærkt igen til Mandeløbet 2012 🙂