Træning uge 17

Mandag:

Jeg kom idag hjem fra Oman som havde været en rigtig god ferie. Jeg havde fået løbet 4 gange dernede, men mit knæ var helt på toppen igen. Grundet den hårde hjemrejse valgte jeg at holde dagen fri og hygge med kæresten.

Tirsdag:

Med blod på tanden for virkelig at komme ud at fyre den af på cyklen tog jeg ud på “Nørholmsruten”. Jeg cyklede kun en enkelt omgang så dermed tilbagelagde jeg 25 km. Disse blev dog cyklet på 44:37 som svarer til en snithastighed på 34 km/t. Bagefter skiftede jeg til løbesko og røg ud på min 7 km rute som jeg tog på 30:31 som svarer til 13.6 km/t og en snit puls på 160 bpm. Det var en god træningsdag hvor alt fungerede som det skulle.

Onsdag:

Jeg startede med at løbe et kort intervalløb som opvarming hvorefter jeg ville køre et pulsløb som skulle bestå i 5km på minimum tid. Jeg løb de 5km på 19:11 som svarer til 15.6 km/t med en snitpuls på 176 bpm. Dette er min hidtil personlige 5km rekord.

Torsdag:

Om morgenen svømmede jeg 500m på 10:19. Om eftermiddagen var jeg til spinning og kørte bagefter core-træning.

Fredag:

Idag var jeg til min kærestes spinning event som hed BikeFit Sensation. Det var et 1½ times event hvor der blev givet max gas på spinningscyklen. Jeg holdte dog en lille smule igen da jeg skulle gemme lidt energi til mandeløbet dagen efter.

Lørdag:

Jeg blev nr. 17 med tiden 39:09 på 10 km. Se Mandeløbet.

Søndag:

Lasse og jeg havde planlagt en længere cykeltur som skulle være til Blokhus. Jeg målte at der var 31.5 km derop og dem tilbagelagde vi på 1t06m som svarer til en fart på 28.5 km/t. Der var en lille smule modvind på vej derop.

Første cykeltur til Blokhus

På turen hjem målte jeg samme distance, men denne gang tilbagelagde vi den på 1t05m hvilket svarer til en hastighed på 29.8 km/t. Turen gik fint bortset fra at mine dæk ikke var pumpet hårdt nok på vej derop. Jeg lånte en pumpe deroppe ved en cykelmekaniker.