Nye dæk

Jeg har bestilt nye dæk til min cykel da de gamle var ved at være slidt op. Jeg har tidligere kørt med Continental Triathlon, som har været et rigtig godt dæk. De er dog allerede helt ødelagt efter sidste sæson. Udover dette var de meget glatte og der var ikke særlig meget anti-punktering i dem for at gøre dem lettere. Jeg har dog kun haft 3 punkteringer med dem, så det har egentlig ikke været så slemt.

Continental Grand Prix 4 Season inkl. slanger fra Wiggle til 630 kr.

I år tænkte jeg at jeg villle prøve nogle lidt anderledes dæk da jeg tit kører på vådt underlag og egentlig ikke går så meget op i de få sekunder de andre dæk kunne give mig. Så jeg ville gerne have nogen med lidt mere mønster og bedre antipunktering. Det blev til Continental Grand Prix 4 Season er designet udfra at skulle give et mere bredt anvendelsesområde end Triathlon dækkene gjorde. 90% af tiden på dækkene går trods alt på træning. Forskellen i vægt er dog næsten 20% nemlig fra 205 gram til 250 gram, men jeg regner ikke med at det er noget jeg kommer til at kunne mærke. Til gengæld var de dog på tilbud billigt ved Wiggle for 630 kr. inkl. slanger.

Jeg når nok ikke at montere dem idag inden jeg skal ud på cyklen, så jeg får dem nok ikke prøvet af før i næste uge desværre. Vigtigst er dog at jeg får dem monteret og prøvet af inden stævnet i Jels i næste uge.