Haraldslund Mini Triathlon

Haraldslund Mini Triathlon - Ude på de 4km løb

Haraldslund Mini Triathlon – Ude på de 4km løb

Jeg havde tilmeldt mig Haraldslund Mini Triathlon for fornøjelsens skyld, da jeg tænkte at det kunne være et sjovt lille stævne at deltage i. Sidst jeg deltog i et triathlonstævne var ved Hirtshals triathlon sidste år, så det var efterhånden længe siden at jeg havde combineret alle diciplinerne. Haraldslund Mini Triathlon består af 200m svømning, 12km cykling og 4km løb.

Thomas (min bror), Lasse og jeg fik vores egen svømmebane og havde vores cykler placeret lige ved siden af hinanden ude i skiftezonen. Det gik fint med svømningen, og da jeg kom op af vandet og kom ud til min cykel stod Lasse der og mens jeg skiftede kom Thomas løbende. Mit skift gik hurtigt da jeg bare skulle have løbesko, startnummer og cykelhjelm på. Jeg havde nemlig monteret almindelige pedaler på min cykel, så jeg kunne have et hurtigt skift til løb efterfølgende.

Det kørte fint ude på cyklen bortset fra at jeg var så uheldig at jeg blev stukket af en hveps i lysken. Jeg mærkede nu ikke noget til det efter et par minutter, men det var satme da uheldigt at det lige skulle ske der! Jeg holdte et snit på 34 km/t hvilket var fint nok taget i betragtning at jeg ikke rigtig har cykeltrænet det store.

Mit skift i T2 gik vanvittigt hurtigt, det eneste jeg skulle var at sætte min cykel og smide min hjelm. Jeg følte mig lidt presset på løbeturen da jeg havde ondt i min venstre fod. Det lykkedes mig dog at holde et snit på 4:05 min/km og få lavet en rigtig god slutspurt.

Jeg kom i mål i tiden 42:37 som rakte til en 9. plads i den samlede placering. Jeg kunne efterfølgende se på videoen jeg havde taget af hele stævnet at mine tider fordelte sig således; Svømning: 3:09, T1: 1:22, Cykling: 21:12, T2: 0:30, Løb: 16:21. Thomas kom på en 39. plads med tiden 48:15 og Lasse på en 4. plads med tiden 39:27.

Samlede resultater kan ses her:

Haraldslund Mini Triathlon Resultater

Haraldslund Mini Triathlon Resultater

Der blev taget en masse gode billeder ved stævnet som kan ses herunder.