Gode placeringer ved Sildeløbet

Sidst jeg deltog i Sildeløbet var sammen med Lasse i 2011, hvor jeg satte PR på 5km ruten med tiden 18:46. Sidste år var jeg ikke med pga. et brækket krageben. I år havde jeg egentlig heller ikke planlagt at jeg ville med, men da Anita tilmeldte sig ville jeg gerne ud at se hende løbe.

I og med jeg alligevel skulle derud kunne jeg ligeså godt deltage i løbet og eftertilmeldte mig derfor på 10 km distancen. Jeg havde samme dag løbet 11 km hjem fra arbejde, så planen var egentlig bare at jeg skulle tage mig en hyggetur, men det holdte selvfølgelig ikke da først startskuddet gik. Udover mig selv på 10 km ruten var der også Henrik, Charlotte og Anita. Lasse skulle løbe og forhåbentlig vinde på 5km ruten.

Da startskudet gik tænkte jeg at jeg ville løbe med feltet ud og se hvordan det så ud. Vi var fire – fem stykker der stak afsted hvoraf den femte hurtig faldt fra og nummer et og to hurtigt stak af. Henrik var den ene af de to forreste og 5m efter lå nummer tre og 5 meter længere tilbage lå jeg og prøvede at følge med. -Den første km blev nemlig løbet med 3:30 min/km så det var et noget højt tempo for mig. Efter omkring 3 km kunne jeg se at nummer tre begyndte at falde lidt i pace, jeg besluttede derfor at storme forbi ham og få lavet et godt hul. Det virkede og jeg kunne holde en god afstand hele vejen hjem hvor jeg kom ind som nummer tre i tiden 41:16 svarende til 4:00 min/km.

Da jeg kom i mål stod vinderen af 5km ruten, Lasse Rasmussen og gav mig high-five 🙂 Henrik som var blevet nummer to stod der selvfølgelig også og kort tid efter kom hans kæreste Charlotte ind som nr. 1 af pigerne. Kort tid efter kom Anita ind som nr. 8 blandt pigerne hvilket var vildt flot taget i betragtning af at det var hendes første 10 km løb.

Jeg var godt tilfreds med min tid og generelt var vi alle tilfredse med vores placeringer – vi lå jo alle i toppen 🙂