New Balance Halvmarathon

New Balance Halvmarathon 2013. Der løbes med en god del overskud i mål til tiden 1:27:54.

New Balance Halvmarathon 2013. Der løbes med en god del overskud i mål til tiden 1:27:54.

ENDELIG! Det blev til en ny PR idag!! 🙂 Jeg har ikke løbet så stærkt siden 2011 så det var satme en glad Stefan der kom i mål idag!

Egentlig var planen idag at der skulle løbes på 1:35:00. Som sædvanlig holdte den plan lige indtil at startskuddet gik. Nej, faktisk lidt længere tid… Den holdte indtil ca. 200m efter start hvor jeg rendte ind i Aalborg Triathlon Klubs gruppe som Jesper Eberhard skulle føre i mål i tiden 1:30:00. På det tidspunkt tænkte jeg at jeg da godt lige kunne prøve at følge dem lidt af vejen og se hvordan det føltes. Det blev til ca. 4 kilometer hvor jeg valgte at sætte lidt mere tempo i benene.

Mine ben havde det ovenud fantastisk idag. De var utrolig lette og jeg havde ingen smerter nogle steder. Jeg begyndte derfor allerede efter jeg forlod gruppen at overveje at jeg kunne slå min egen PR på 1:28:04 som jeg satte ved Århusløbet i 2011. Det eneste der holdte mig tilbage var at jeg skal løbe Brutal Marathon på Fredag, så derfor ville det nok være det smarteste at tage det lidt med ro.

Jeg syntes nu egentlig at jeg tog det nogenlunde med ro. Jeg var på intet tidspunkt presset andet en helt til sidst hvor der skulle løbes lidt stærkt for at nå i mål til tiden. Jeg løb i mål til tiden 1:27:54 som dermed slog 10 sekunder af min gamle rekord. Det lyder måske ikke af så meget, men den rekord blev sat ved Århusløbet som er en helt flad rute, og det kan New Balance ikke siges at være med sine godt 200 højdemeter. Derudover løb jeg idag med et langt større overskud end jeg gjorde i Århus, så det var en rigtig god oplevelse idag 🙂