Thy Trail Marathon….. 3,2,1 GO!

Så det i morgen det går løs i Thy National Park….

Om jeg er klar?? Hmmmm…. Nu er det mig til at været tøset – har været lidt sløj de sidste par dage med snot der gør mig tung i hovedet og trykken i ørene, MEN i morgen giver jeg alt hvad jeg har, med eller uden sygdom….. Jeg VIL  gennemføre, og det gør jeg!!

Vejret lover perfekt. Løbet starter med 1-3 minusgrader, men går over i plusgrader ved middagstid med høj sol og lidt vind. Det er intet mindre end PERFEKT vejr til Thy Trail Marathon…

Jeg vil tro at det ca er 10 vandpasager, som normalt ville have gået til knæerne men på grund af frost, spår løbsarrangørene at der kan løbes ”oven på vandet”, dog med fare  for at gå igennem isen og slå skinneben og knæ (det håber vi ikke sker :-/).

Outfittet er på plads og pakket ned, så jeg er klar til at tage afsted i mogen tidlig kl. 5.30…GAAAB!! Som lovet har jeg taget et par billeder af mit løbegrej til i morgen.

Udstyr til Thy Trail Marathon

Udstyr til Thy Trail Marathon – Forfra

Udstyr til Thy Trail Marathon - Siden

Udstyr til Thy Trail Marathon – Siden

I tasken bliver handsker, vind/vandtæt Fusionjakke og energi pakket ned.

GODNAT, nu vil jeg drømme om gode ben til i morgen… ZzzzZzzz!!