Skadet

I det sidste lange tid hvor jeg ikke har haft opdateret om noget på bloggen har jeg været skadet. Da jeg startede op i træningen efter jeg var færdig med IM fik jeg kort tid efter problemer med mit højre knæ. Jeg gik til lægen og fik noget anti inflamatorisk medicin som jeg tog i en uge. Det hjalp ikke rigtig og jeg fik lægen overtalt til at henvise mig til scanning på sygehuset. Det viste sig at der skulle gå 6 uger hvor at jeg stadig ikke havde fået en tid. Jeg havde så småt startet med at løbe igen efter en 4 ugers løbepause hvor jeg kun svømmede og cyklede.

Knæet er nu ved at være sig selv igen, men jeg ringede nu alligevel og klagede over at jeg stadig ikke havde fået tid til scanning. Jeg har nu fået at vide at jeg vil få en tid inden for de næste 4 uger.

Min plan for vinteren er at holde ved min grundform så jeg er klar til at starte op i struktureret træning i slutningen af Januar.