I’m an Iron man

Jeg tænkte at jeg ville skrive lidt om hvordan jeg har haft det efter IM og hvad planerne for mit træning vil være fremover.

Ugen efter IM var jeg ret træt i forhold til normal, og jeg holdte mig fuldstændig i ro indtil om fredagen hvor jeg tog ud og luntede en lille tur. Om lørdagen tog jeg på ferie med min kæreste og fik slappet mere af, løbeskoene var dog med og blev brugt en 3 gange 🙂 Ugen efter min ferie startede jeg op i træningen igen med noget løb. Jeg startede stille og roligt ud. Om søndagen, altså 3 uger efter IM syntes jeg at jeg ville prøve at sparke lidt til den, men fandt ud af at jeg ikke helt kunne holde min fart endnu.

Jeg har besluttet at jeg vil fokusere på løb og også deltage i et par løb. Svømning og cykling gør jeg kun “for sjov” og ind i mellem tager jeg også en spinning time. Planen er at holde en god grundform og være helt klar til Marts hvor jeg vil starte op i træning Challenge Århus. Jeg er endnu ikke helt afklaret med om jeg vil deltage i en hel IM. Det bliver kun hvis jeg kan finde en der passer i forhold til Challenge Århus og som samtidig ligger først på sommeren så jeg kan holde sommerferie efterfølgende. Det var hårdt at skulle køre træning igennem hele sommer samt tænke på kost og fraholde sig alkohol