Salomon 4 Trails here we come!

4-trails Logo
Så blev det til virkelighed! Mig og Lasse har tilmeldt os Salomon 4 Trails som er et trail løb der strækker sig over 150km og 10.000 højdemeter fordelt over 4 etaper. Løbet foregår i tre forskellige lande med start i Tyskland og gennemløber både Schweiz og Østrig. Der kan ses flere detaljer her.

Dette løb bliver den største fysiske udfordring jeg nogensinde har stillet mig selv. Man kan sige at det er skørt, risikabelt og måske endda dumt at stille sig selv så stor en udfording, men det er det jeg godt kan lide ved det. Det er ikke noget ved altid at holde sig i sin komfortzone og det kendte, det er når jeg bevæger mig ud af denne at jeg har fået de fedeste, og dårligste, oplevelser. Jeg regner med at løbet vil give mig en masse positive indtryk og oplevelser, men samtidig også stille mig overfor nogle udfordringer der bliver svære at komme igennem. Vi glæder os begge super meget og er top motiveret for at træne til det.

Der er ingen tvivl om at jeg på nuværende tidspunkt ikke er i stærk nok fysik form til at kunne stå distancen. Dog mener jeg at jeg er godt på vej og at jeg med den rigtige træning godt kan klare det. I slutningen af næste måned ligger Aalborg Brutal Marathon som med sine godt 720 højdemeter og 42.2 km svarer til blot én etape i S4T men med kun 1/4 af højdemeterne. Selvfølgelig er S4T et helt andet slags løb hvor der ikke er fokus på hastigheden på samme måde, men man kan sige at Brutal Marathon burde være “a walk in the park” for både Lasse og jeg 🙂 Det ved jeg allerede på forhånd at Brutal Marathon ikke bliver, det bliver pisse hårdt, det vil et marathon altid være. For mig er målet med Brutal Marathon dog stadig 100% klart; løbe det uden at blive skadet uanset hvad tiden bliver.

Der er pt. kun seks andre danskere der er tilmeldt S4T. Det er både fedt og en smule foruroligende. Er der virkelig ikke flere danskere der mener at de kan stå distancen? Eller er det fordi løbet ikke er så kendt? Måske bare en for stor logistisk opgave at deltage i sådan et løb for de fleste, jeg ved det ikke. En ting er dog helt sikkert, vi skal deltage og det er noget vi begge glæder os sindssygt meget til.

I takt med denne tilmelding har vi valgt at offentliggøre siden så folk kan følge med i vores træning op mod løbet. Siden vil selvfølgelig også dokumentere deltagelse i alle andre løb der er planlagt for os i år, samt diverse andre ting der er sjove at skrive om 🙂