Ny hjemmeside

Denne side startede ud som min personlige side hvorigennem jeg kunne tracke min træning og skrive om de løb jeg havde deltaget i. Med tiden udviklede den sig mere til en blog hvor jeg også skrev om de forskellige tanker jeg havde omkring min sport. Gennem alt den tid har Lasse og jeg altid deltaget i stort set alle løb under TEAM HAKKET og Lasse og senere Anita er også beskrevet i mange af indlæggende på denne side.

Derfor blev det besluttet at lave en fællesside hvorpå alle vores stævneplaner, løbsresultater og indlæg vil blive delt. Navnet teamhakket.dk er derfor blevet købt, så dermed er min oprindelige side nu en delt side. Alle de gamle indlæg vil selvfølgelig stadig være tilgængelige, men fremover vil siden omhandle mere end bare mine træningspas og løb.

Den vil også blive gjort mere offentlig så det er muligt for interesserede at følge vores træning op mod Salomon 4 Trail og Berling Marathon i år.