Tilmeldt Ultraløbet Molsruten – 60 km ultratrail

Kort over Molsruten som strækker sig fra Egå til Ebeltoft.

Kort over Molsruten som strækker sig fra Egå til Ebeltoft.

Idag har jeg tilmeldt mig Ultraløbet Molsruten 🙂 Det er et ultratrailløb på 60 km der foregår langs naturstien Molsruten nede i Mols Bjerge Naturpark og foregår den 5. Oktober hvilket kun er én uge efter Berlin Marathon. Denne tilmelding er sket på trods af at jeg på det sidste har jeg ikke rigtig været helt på toppen. Det startede med lidt problemer med skinnebenet, efter en hård weekend med træning, efterfulgt at lidt utilpashed og træthed i kroppen. Begge disse ting har betydet at jeg har egentlig ikke været super motiveret på at løbe på det sidste på trods af at jeg har Berlin Marathon lige om hjørnet. Jeg tror også lidt det er fordi at jeg allerede på forhånd forventer at Berlin Marathon kommer lidt til at føles som antiklimaks i kølvandet på Salomon 4 Trails og derfor har brug for at se frem mod noget vildt. Jeg har dog samtidig på fornemmelsen at jeg kommer til at tage grueligt fejl af at Berlin bliver antiklimaks da alle folk siger at Berlin Marathon er det vildeste 🙂 Med tilmeldingen til Ultraløbet Molsruten har jeg nu noget nyt og ukendt at se frem imod. Det bliver den sygeste udfordring nogensinde – i hvert fald på én dag 🙂